Destiny 2 Günlükleri: Gambit Modu ve Yeni Oyuncular

Destiny 2 Günlükleri’nin bu bölümünde Gambit moduna ve PS4’te yeni gelen oyuncuların oyunu nasıl değiştirdiğine bakacağız. Hemen başlayalım.

destiny 2 gambit ile ilgili görsel sonucu

Yeni Oyuncular

Öncelikle bu konudan bahsetmek istiyorum çünkü biraz sinirliyim. Ve hayır, aslında oyunculara sinirli değilim. Matchmaking, yani oyuncu eşleştirme sistemine sinirliyim. Crucible’da, yani Multiplayer modunda bir maça girdim. Takımımda sadece 2 tane 30. seviye kişi var. 1 tane de 15’ten yüksek var. Geri kalanlar hep 15’ten aşağıda. Hatta bir tane 2. seviye oyuncu var. Karşı takım ise tamamen 30. seviye. Maçın sonunda 12’ye 90 gibi korkunç bir skorla kaybettik. Çünkü 15’in altındaki oyuncular ne yapacaklarını tam bilmiyorlardı, ve karşılarında hep 30. seviye oyuncular olduğundan sürekli ölüp ne size yardım ediyor, ne de adam öldürebiliyorlardı.

Evet, 2. seviye bir oyuncunun Multiplayer kısmına girmemesi lazım, öncelikle bunu anlayalım. Ama eğer giriyorsa da Matchmaking’in ona göre yapılması gerekiyor. 8 tane 30. seviye oyuncu vardı maçta, neden 4 bir takıma, 4 bir takıma yerine 2 tane bir takıma, diğer 6’sı ayrı bir takım yaptınız anlamadım. En azından bir daha öyle bir şey olmadı ve biraz daha eşit dağıtıldı diğer maçlarda. Ama bu arada gerçekten, en azından önce biraz hikayeyi oynayıp 10 veya üzeri olunca girin, insaf.

destiny 2 gambit ile ilgili görsel sonucu

Gambit Modu Nasıl Olmuş?

Gelelim Gambit’e. 24 saat boyunca tüm oyuncular denedi. Peki beğendim mi? Tartışılır. Bazı insanlar ne yapacağını bilmiyor, ve ben bu tarz oyunlarda eğer düşmanlardan çıkan şeyleri toplayamazsam sinirden çıldırıyorum ve ekrana bağırmaya başlıyorum, ama bu sorunları geçersek evet, beğendim. Ama tahmin ettiğim gibi sürekli oynanacak bir mod olmamış. Destiny açtığınızda 1 veya 2 maç yapıp başka bir şeye geçeceğiniz tarzda bir mod gibi gözüküyor. Tabii kişiden kişiye göre değişebilir, ama benim için böyle.

Bu arada Forsaken ile gelecek yeni zırh setlerindeki bilgileri okuyabildim, bazıları internete sızdı ama zaten ekstra bilgi veriyorlar, Gambit’i yöneten Drifter adlı adam çok korkunç bir adam. Bana şirin geliyordu ama o kısımları okuyunca şu an adamdan iğreniyorum. Sırf düzenlediği bu maçlarda gardiyanları mutlu etmek için gidip başka gardiyanları öldürüp onların silahlarını falan çalıyor, baya psikopat katil yani. Nefret ettim adamdan. Elindeki güçten de bahsetmiyorum. O öldürdüğünüz Boss’lar var ya, istediği an onları önünüze ışınlayıp sizi yok edebilir, o yüzden o adamın yanında dikkat edin.

destiny 2 gambit ile ilgili görsel sonucu

Kısa bir günlük yazısı oldu ama şu an zaten konuşacak çok bir şey yok. Salı günü, akşam saat 20:00’da Forsaken sonunda açılacak ve biz Destiny oyuncuları yeni hikaye modumuza kavuşacağız. Eğer yayın takvimini görmediyseniz Forsaken ilk bakışının Çarşamba günü geleceğini duyurayım. İnceleme konusunda net bir şey diyemiyorum çünkü Destiny 2 hiçbir zaman hikayesi ile ön plana çıkmadı. Hikayesini bitirip üzerine de 20-25 saat daha vermem lazım ki net bir fikrim açığa çıksın. Tabii tüm hikaye parçalarını bulup onları okumak ve anlamak da var. O yüzden okulların açılmasıyla falan görmeniz olası. O dönem güzel bir tarih oldu. Çarşamba günü görüşmek üzere.

Bir cevap yazın

Araç çubuğuna atla
Online Oyunlar Listesi - Oyun Haberleri - Oyun Videoları Youtube - Steam Çekiliş
Tüm hakları Mario'nun mantarında saklıdır.
Hakkında - Gizlilik - Kullanım Şartları